Bazar op zaterdag 16 november

Nieuws

5 november 2013

Bazar op zaterdag 16 november

Zin in de bazar? Vast wel! 16 november is het zover…
En we kunnen best nog wel wat hulp gebruiken!

De bazar nadert met rasse schreden. Volgende week barst het los. We rekenen weer op een topprestatie voor een mooi aantal goede doelen. Het is meer dan de moeite waard. Maar voor het zover is, moet er nog veel gebeuren. En daarom doen we een beroep op velen. Heeft u nog wat tijd over, wilt u ook uw steentje bijdragen aan misschien wel de leukste bazar van Nederland? Van harte welkom!

Hulp bij opbouw en op de bazardag zelf altijd gewenst

We kunnen nog een heel aantal handen gebruiken, zowel op de bazardag zelf als in de dagen daarvoor. De eerste actie is dinsdagavond 12 november, waarop veel gesjouwd moet worden. En dan volgt de opbouw van de bazar vanaf woensdag 13 t/m vrijdag 15 november. Wilt u helpen? Graag!

Voor de duidelijkheid: we kunnen niet iedereen persoonlijk vragen. Vandaar onze oproep om u hiervoor zelf aan te melden bij Elise Moolhuijsen. Bellen mag: 0297-340684 of 06-28644125, maar u kan ook een e-mail sturen: e.moolhuijsen@dgaalsmeer.nl

Wilt u nog iets lekkers bakken? Wij zien uw bakkunst graag tegemoet!

Ook dit jaar hopen we op veel bak-inbreng voor ons smulrestaurant. Wilt u ons verrassen met uw baktalent? Laat het Yvonne Lamers weten: tel. 0297-342534. Wij ontvangen graag uw versgebakken gebak de avond vóór de bazar, zodat we weten waar we aan toe zijn.

Als u zich heeft aangemeld om te komen helpen

Als u zich heeft ingeschreven om op de bazar te komen helpen, dan verwachten wij u ook op die tijd die we met u hebben afgesproken. Let op: u krijgt hierover geen (persoonlijk) bericht meer. Tijdens de 'koffieronde' zaterdagmorgen voor aanvang van de bazar hoort u waar u bent ingedeeld. Start u pas later op de bazardag, meldt u zich dan bij één van de stafleden, Nelleke de Graaff of Elise Moolhuijsen.

Inzamelen spullen vanaf woensdag 13 november

Vanaf woensdagmiddag 13 november 13.00 uur tot en met vrijdagmiddag 15 november 13.00 uur kunt u uw spullen inleveren: boeken, video’s, dvd’s, lp’s, rommelmarktspullen, kleine meubels (dus geen grote zoals bedden, eettafels e.d.), kleding en schoenen. Natuurlijk weet u dat het gaat om schone, in goede staat verkerende, spullen. We willen geen computers en toebehoren. We rekenen op uw begrip daarvoor.

Voor de goede orde: u kunt uw spullen niet vóór woensdag 13 november 13.00 uur komen brengen, want dan is er nog geen plaats voor!

Heeft u nog ‘lege verpakkingen’

Ook dit jaar vragen we weer om de lege verpakkingen met een touwtje en een klein cadeautje voor kinderen erin.

Loten voor de ‘grote verloting’

Op de bazardag zelf is het niet meer mogelijk, maar als u nog loten voor de grote verloting wilt kopen of u wilt ze alvast reserveren voor volgende jaren, laat dit dan aan Aaltje Buis weten, tel. 0297-320041. Een boekje van 5 loten kost € 5,-. Zoals alle jaren, zijn er ook dit jaar leuke prijzen te winnen.

Waar gaat het geld naar toe?

De opbrengst van de bazar gaat dit jaar voor 50% naar een 7-tal goede doelen. De overige 50% is voor de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer.

Download hier de poster van de bazar.

« Terug

Agenda

14
december

Kring Oase

Aanvang 14:30 uur

Lees verder >

Nieuws

4 december 2017

Familiekerstfeest onder de boom

Op zondag 17 december om 16.00 uur

Lees verder >

3 december 2017

Adventsproject 'Hart voor onderwijs' in Nepal

Lees verder >

27 november 2017

Prijswinnaars van de bazar

Lees verder >

13 november 2017

Films en interviews 75 jaar kampen

Lees verder >

30 oktober 2017

De beuk is gekapt

Lees verder >

Preken

Levenslicht

9 december 2017

Levenslicht nr. 7 - oktober/november 2017

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35