Ouderenreis 2010: Dag 7

Nieuws

3 juli 2010

Ouderenreis 2010: Dag 7

Vrijdag 2 juli 2010:

De laatste volledige dag alweer, wat gaat zo’n week toch snel. Al lijkt het ook of we hier al heel lang zijn. Vanmorgen bleven we thuis. Ieder kon doen wat hij of zij wilde. Er werd nog wel wat gefietst, maar het was te warm. Dus werd de schaduw op het terras of in de tuin opgezocht. Na de koffie liet Jaap via de beamer foto’s zien en hij vertelde wat over het gebruik van internet. Ook werd er gekeken naar deze site. Dat was interessant.

’s Middags gingen we naar Kevelaer in Duitsland. We reden er weer via een mooie route heen, in de bus was het tenslotte koel. Toen we in Kevelaer uitstapten dachten we wel, wat is het hier heet. Maar het was gelukkig maar een klein stukje lopen naar het terras waar de Kaffé mit Kuchen al klaarstond. Het terras was helemaal overdekt en we voelden een beetje wind zodat het er goed uit te houden was. Daarna mocht iedereen vrij de stad in. Het winkelstraatje lag gelukkig in de schaduw en al gauw was bijna iedereen op pad. De kerk werd bezocht, dat was heel indrukwekkend, er was een soort dienst aan de gang. Ook werd er druk gewinkeld, er waren veel leuke dingen te koop. Een aantal had nog veel langer willen blijven, maar vanwege de temperatuur hielden we het toch wat kort. Op de terugweg in de bus luisterden we naar het radioverslag van Nederland- Brazilie. Toen het 1-1 werd gingen de oranje petten weer op en net bij aankomst in het hotel werd het 2-1. We hadden weer een pooltje gemaakt en er waren weer diverse winnaars.

Het diner was deze avond weer heerlijk en tijdens het opdienen van het dessert gingen de lichten uit en werden borden met allerlei lekkers met brandende vuurpijlen binnengebracht. Een feestelijk besluit. Het aanwezige personeel inclusief één van de koks werd binnengeroepen en door Jaap bedankt voor de goede zorgen.

’s Avonds hadden we onze inbrengavond. Serieuze, grappige en hilarische optredens kwamen aan bod. Tot slot had de begeleiding nog een ABC gemaakt over allerlei namen en gebeurtenissen die die week hadden plaatsgevonden. Een prachtige avond. Voor de laatste keer zongen we het Wachterslied en toen zocht iedereen z’n kamer op.

Dit fotoalbum is alleen aan de kant van de bezoeker zichtbaar.

« Terug

Agenda

25
mei

Bezoek van de partnergemeenten Grosserkmannsdorf en Kleinwolmsdorf

Aanvang 18:00 uur

Lees verder >

Nieuws

23 mei 2018

SchonerZomer: een informatieve & actieve excursie op 9 juni

Lees verder >

11 april 2018

16e nieuwsbrief van commissie duurzaamheid

Lees verder >

5 april 2018

Vertrek ds. Liesbet Geijlvoet per 1 juli 2018

Afscheidsdienst op zondag 24 juni om 14.30 uur

Lees verder >

4 februari 2018

Nieuwe flyer met activiteiten van februari t/m september

Lees verder >

Preken

6 mei 2018

Preek 06-05-2018 | Zr. F. Riesmeijer

Schriftlezingen: Jesaja 45:15-19, Johannes 15:9-17 en 1 Johannes 4:7-21

Lees verder >

Levenslicht

18 mei 2018

Levenslicht nr. 3 - mei 2018

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35