Nieuws

3 juli 2010

Korte oriŽntatiecursus voor de jeugd

We zijn op 22 juni begonnen en we gaan door tot midden september. Vanwege de samenstelling van de groep geven we deze cursus voor mensen tot een jaar of 35. Later in het seizoen willen we de cursus aanbieden voor alle leeftijden. Om samen te praten over geloof, ongeloof, twijfel, over kerk en Gemeente en de (on)mogelijkheid om daarmee uit de voeten te kunnen.
Voor wie? Voor wie mee wil denken en praten over geloof. Waarom? Misschien gewoon om eens in jezelf te zoeken naar wat je wel of niet wilt of kunt met geloof in deze tijd.
Met welk doel? Het is een schot voor open doel, misschien, maar de bijeenkomsten zelf zijn het doel. En … misschien wel om er uiteindelijk voor te kiezen om belijdenis te doen of om hierover een weloverwogen keuze voor of misschien tegen te kunnen maken.
De eerste bijeenkomst was op dinsdag 22 juni. De volgende bijeenkomsten zijn op donderdag 8 juli en maandag 2 augustus om 20.00 uur in de kerk. Wil je meer informatie of wil je je opgeven? Neem dan contact op met Liesbet, tel. 32 35 07.

« Terug

Agenda

22
maart

Kring Oase

Aanvang 14:30 uur

Lees verder >

Nieuws

22 februari 2018

Gebedsmoment veertigdagentijd

Lees verder >

18 februari 2018

Veertigdagentijdproject voor Stichting Vluchteling Studenten UAF

Lees verder >

4 februari 2018

Nieuwe flyer met activiteiten van februari t/m september

Lees verder >

30 januari 2018

Passieronde veertigdagentijd

Start op 21 februari

Lees verder >

Preken

Levenslicht

10 maart 2018

Levenslicht nr. 1 - januari/februari 2018

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35