Jubileumweekend op Mennorode in Elspeet

Nieuws

1 juni 2011

Jubileumweekend op Mennorode in Elspeet

Jubileumweekend Mennorode

Van 16 t/m 18 september zal er in het kader van het jubileumjaar in de broederschap een weekend plaatsvinden in Mennorode te Elspeet. Op velerlei wijze wordt het jubeljaar met elkaar gevierd. Een voorlopig programma is inmiddels bekend.

Vrijdagavond 16 september is het feest Mennoday voor jongeren en wordt gestart met de reünie van de Cursus Doperse Theologie, die ook zaterdagochtend wordt voortgezet.

Op zaterdag 17 september zijn er diverse workshops en presentaties. ’s Avonds is er een optreden van Waldhornblazers en is er een programma met o.a. Kees Posthumus.

Zondag 18 september worden deelnemers uit het hele land verwacht. Om 11.00 uur zal er een plenaire opening plaatsvinden en tot 12.45 uur is er gelegenheid om workshops en presentaties bij te wonen. Na het nuttigen van het lunchpakket is er een feestprogramma dat wordt afgesloten met een viering onder leiding van ds. Gerke van Hiele m.m.v. het Mennokoor. De dag wordt om 16.15 uur beëindigd.

Vanuit Aalsmeer wordt op zondag 18 september een bus geregeld, die ons heen en weer naar Mennorode zal rijden, zodat hopelijk velen aan de activiteiten deel kunnen nemen. Er zal in Aalsmeer deze zondag géén kerkdienst worden gehouden. De bus vertrekt om 8.30 uur vanaf het Praamplein.

U kunt zich t/m 28 augustus opgeven bij zr. Yvonne Lamers tel. 34 25 34, secretariaat@dgaalsmeer.nl of op een intekenlijst op de kerktafel. Alle deelnemers moeten sowieso bij de ADS aangemeld worden, dus ook als u met eigen vervoer gaat. Kosten voor deelname aan de dag bedragen € 17,50 (incl. koffie/thee en lunch). Voor de bus wordt een bijdrage van € 10,- gevraagd.

Informatie over het programma vindt u op www.doopsgezind.nl en u kunt hier klikken voor het programma.

« Terug

Agenda

22
maart

Kring Oase

Aanvang 14:30 uur

Lees verder >

Nieuws

22 februari 2018

Gebedsmoment veertigdagentijd

Lees verder >

18 februari 2018

Veertigdagentijdproject voor Stichting Vluchteling Studenten UAF

Lees verder >

4 februari 2018

Nieuwe flyer met activiteiten van februari t/m september

Lees verder >

30 januari 2018

Passieronde veertigdagentijd

Start op 21 februari

Lees verder >

Preken

Levenslicht

10 maart 2018

Levenslicht nr. 1 - januari/februari 2018

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35